Koriandr setý je znám již od antiky, v kuchyni se používá do ostrých a kořeněných jídel. Přidává se do speciálních kořeninových směsí (adžika), do ostrých fazolových polévek, do kořeněných zelenino-bramborových pokrmů, do rajčatových omáček ke kuřeti. Také k masu při pečení nebo rožnění.

Účinky:

  • povzbuzuje trávení, střevní peristaltiku a uvolňuje křeče v zažívacím traktu
  • podporuje funkci slinivky
  • usnadňuje vykašlávání
  • působí proti nadýmání

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu 21 dní pro život, vstupte do něj zde
  2. Pokud již jste členy programu 21 dní pro život, přihlaste se zde.

 
« Kurkuma Tymián »

© 2014-2024, 21 RESTART - vitalita, energie a zdravý životní styl

Realizace: CCN plus s.r.o.